Aparatele pocket Samsung NX100 si NX10 au primit OK-ul pentru upgrade

de Paul Barbu | 19 aprilie 2011

Camerele foto compacte NX100 si NX10 de la Samsung vor primi upgrade-uri de firmware, imbunatatiri care vor face aparatele mult mai practice pentru fotografi.

Astfel, utilizatorii acestor doua tipuri ce camere vor avea disponibile optiuni precum Panorama Shot in modul Scene, pentru a capta chiar mai multe cadre dintr-un peisaj fara a fi nevoiti sa schimbe setarile.

In plus, atunci cand folosesc obiectivul de 50-200mm, acestia vor putea folosi Stabilizatorul Optic de Imagine (OIS) fara sa mai selecteze optiunea din meniu.

Upgrade-ul pentru firmware include si optiunea Movie Auto-Focus imbunatatita, pentru a spori stabilitatea filmarilor video atunci cand camera este repozitionata.

Este incorporata si o varianta superioara a optiunii Contrast Auto-Focus, pentru cadre mai clare si contrast redus, chiar si in conditii de luminozitate scazuta.

Upgrade-ul imbunataseste aceste functii si din punct de vedere al vitezei si al silentiozitatii, oferind fotografilor abilitatea de a inregistra materiale profesionale fara zgomote.

Upgrade-urile sunt disponibile pentru descarcare la adresa www.samsung.com/ro.

Sursa: Samsung

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google