Lenovo a pus punctul pe G

de Vlad Matei | 1 iunie 2009

Lenovo si MB Distribution, cel mai important distribuitor al producatorului in Romania, au anuntat lansarea noului model G530 din cadrul Seriei G a familiei sale de notebook-uri. Cu aceasta Serie G, Lenovo vizeaza segmentul de consumer si retail. G530 este un notebook elegant, cu ecran lat, care combina caracteristici excelente cu un pret extraordinar.Notebook-ul mai ofera o capacitate de stocare excelenta, cu optiuni de 160 GB, 250GB sau 320GB, HDD-uri avand viteze de 5400rpm. Acest nou membru al familiei Lenovo ofera un nivel de performanta foarte bun, datorita memoriei DDR2 de maximum 4GB1 si procesoarelor Intel Core2 Duo la 2.00GHz.

“Lenovo G530 vine sa completeze un gol existent pe piata, oferind notebook-uri fiabile, la preturi accesibile. Seria pentru larg consum aduce mai multa putere de procesare si mai multe functii multimedia – elemente care nu sunt atat de importante in mediul corporatist,” a declarat Aurel Netin, Lenovo General Country Manager pentru Romania si Moldova.Noul notebook Lenovo G530 este un model cu ecran lat de 15.4", cu sistem de operare pre-instalat Windows Vista Home Basic, Home Premium sau Business 32 edition.

Producatorul ofera cumparatorilor posibilitatea de a alege dintre mai multe procesoare Intel, intre care procesorul Intel Celeron 900, Intel Pentium Dual-Core Processor T4200 si Intel Core2 Duo Processor T6400.  G530 poate fi dotat cu interfata de conectare wireless Wi-Fi, Bluetooth3 si Ethernet, iar pentru a-si imbunatati functiile multimedia, modelul poate fi dotat cu un webcam de 1.3Mp. Combinatia acestor caracteristici transforma notebook-ul Lenovo G530 intr-un instrument care maximizeaza experienta multimedia.Impreuna cu G530, Lenovo lanseaza pe piata din Romania serviciul “Accidental Damage Protection”, un fel de Casco al PC-urilor, care poate fi achizitionat fie in momentul cumpararii sistemului, fie in decurs de 12 luni de la momentul achizitiei.  Deoarece serviciul nu se extinde retroactiv si asupra daunelor produse inainte de achizitionarea sa, se recomanda ca acest serviciu sa fie achizitionat odata cu echipamentul respectiv.

Asigurarea impotriva defectiunilor provocate accidental incepe din prima zi a perioadei de garantie a sistemului asigurat si nu este valabila post-garantie. Noul serviciu oferit de Lenovo pentru produsele sale acopera diverse incidente, ca de exemplu: probleme de operare sau structurale, produse in conditii normale de functionare sau manevrare a echipamentului, lichide rasturnate accidental, caderi sau lovituri produse fara intentie, variatii puternice ale tensiunii electrice sau defectarea lid-ului. Pretul de achizitie al serviciului variaza in functie de echipamentul pe care il asigura.  

Preturile pentru modelele de notebook G530 incep de la aproximativ 440 Euro fara TVA. Notebook-ul va fi disponibil pe piata de astazi. Mai multe informatii de la lansare puteti urmari pe site-ul nostru in curand.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google