Microsoft Xbox Surface de 7 inci pentru gameri

de Redactia Hit | 7 noiembrie 2012

Tableta Microsoft Surface RT a fost lansata pe piata, iar Surface Pro se afla si ea la un pas de a ajunge in magazine. Se pare insa ca Microsoft are un proiect secret prin care vrea sa patrunda pe segmentul tabletelor de 7 inci.

Microsoft ar putea lansa in curand un device care sa se bata de la egal la egal cu Amazon Kindle, Nexus 7, Kindle Fire si iPad mini. The Verge afirma, citand multiple surse apropiate companiei din Redmond, ca Microsoft pregateste o tableta care s-ar putea numi Xbox Surface. De ce "Xbox" in numele noului produs? Pentru ca Microsoft vrea sa atace segmentul gamerilor tentati sa foloseasca pentru pasiunea lor o tableta portabila si care sa fie capabila sa ruleze titluri oferite acum de consola Xbox.

Cu alte cuvinte, Microsoft nu va ataca doar segmentul tabletelor de 7 inci, ci si piata consolelor portabile, o piata dominata acum de PSP-uri Nintendo 3DS si PlayStation Vita.

Cumpara de la Emag.ro Consola Sony PS Vita WiFi + FiFa 13

Device-ul nu va rula o versiune traditionala de Windows, ci un sistem de operare bazat pe kernelul al sistemului de operare amintit.

Cand am putea vedea pe piata un astfel de gadget de gaming de la Microsoft? Probabil chiar inainte de lansarea urmatoarei generatii de console Xbox.

Sursa: MaximumPC

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Microsoft Xbox Surface tableta microsoft gaming xbox surface tableta 7 inci secret microsoft
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google