Alpha Bank Romania transforma orice smartphone in POS cu aplicatie dedicata

de Redactie Hit.ro | 8 iulie 2020

Alpha

Alpha Bank Romania va lansa Alpha PhonePOS, o aplicatie care transforma un telefon mobil intr-un POS virtual pentru a fi folosit de antreprenori si freelanceri.

"Lansarea noii solutii digitale pentru acceptarea platilor cu card fara contact va fi cu siguranta o revolutie in domeniu", a declarat Cristian Dragos, vicepresedinte executiv al Aria Retail, Alpha Bank Romania.

Alpha PhonePOS ofera antreprenorilor si freelancerilor servicii de plata fara contact rapide si sigure. De asemenea daca incasezi salariu net la Alpha vei beneficia de o multime de aplicatii financiare care iti pot salva timp.

Este prima banca din Romania care a lansat o aplicatie care transforma telefonul mobil intr-un POS. Solutia este compatibila cu dispozitivele mobile Android si raspunde la tendinta in crestere a digitalizarii.

Alpha PhonePOS poate fi utilizat fara investitii suplimentare in echipamente si consumabile. Cu ajutorul acestei aplicatii inovatoare dezvoltate in parteneriat cu Provision si sustinute de Visa, antreprenorii si freelancerii vor putea accepta plati cu carduri de debit sau de credit fara contact sau prin dispozitive echipate cu tehnologie NFC, precum smartphone-uri, ceasuri si bratari inteligente.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer