Este oficial: Oculus Rift ajunge in magazine anul viitor!

de Radu Eftimie | 6 mai 2015

Casca pentru realitate virtuala Oculus Rift a fost creata pentru divertisment, in speranta ca va revolutiona in special experienta de gaming. Si, se pare ca, de la anuntul initial si debutul finantarii pe Kickstarter si pana acum, lucrurile au evoluat enorm, iar multi gameri asteapta cu sufletul la gura lansarea comerciala a headset-ului. Momentul nu este departe.

Intr-un anunt publicat pe blogul oficial al Oculus VR, reprezentantii companiei (preluata dupa cum stiti deja de catre Facebook in urma cu un an), au confirmat ca Oculus Rift va deveni realitate pentru cumparatorii de rand incepand cu primul trimestru 2016, adica va putea fi cumparat de utilizatorul obisnuit. In acest moment, device-ul este disponibil doar pentru developeri.

Cea mai recenta versiune de test a Oculus Rift a fost prezentata de catre producator anul trecut, in septembrie. Se numeste Crescent Bay si este a treia generatie a kit-ului de dezvoltare pentru headset-ul Rift.

Versiunea comerciala a produsului de realitate virtuala se va baza in mare parte pe aceasta varianta de dezvoltare (Crecent Bay), dupa cum scrie pe site-ul Oculus.

Momentan nu stim mai multe detalii, dar va reamintim ca varianta Crescent Bay a Oculus Rift a reprezentat o imbunatatire a tehnologiei optice, in special la sistemul de urmarire a miscarii la 360 de grade, dar si implementarea unui nou sistem audio.

Sursa: Oculus Blog

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: oculus rift lansare facebook oculus rift headset realitate virtuala oculus rift Crescent Bay
spacer
Opiniile cititorilor
spacer