Google Glass

de Redactie Hit.ro | 6 aprilie 2020

Da, acesta este Google Glass pe cadrele ei. Insa nu o foloseste pentru a-si verifica Facebook-ul, pentru a dicta mesaje sau pentru a captura un videoclip fara maini in timp ce calareste un roller coaster.

Google Glass

Google Glass a fost dezvoltat pentru prima data ca un proiect de pasiune al cofondatorului Google Sergey Brin. Acum accentul a fost pus pe crearea unui instrument practic la locul de munca care economiseste timp si bani.

Google Glass, care a costat 1.500 USD pentru cei invitați la un fel de test beta public. Calculatorul relativ puternic montat pe cap a furnizat semnale importante pentru viitorul tehnologiei purtabile.

Glass a aratat ca designerii care lucreaza pe dispozitive de calcul purtate se confrunta cu un set diferit de presupuneri si provocari.

Sticla, de exemplu, le-a usurat utilizatorilor sa inregistreze in mod ascendent videoclipuri, ceea ce a determinat unele restaurante, baruri si sali de film sa interzica dispozitivul.

Sticla a aratat, de asemenea, potențialele capcane ale purtabililor usor de identificat, poate cel mai bine dovedite prin imbinarea termenului "Ochelari de sticla" pentru primii sai adoptori.

In timp ce Glass a fost prezentat oficial in 2015, realitatea augmentata - afisarea de imagini generate de computer in lumea reala - este un concept pe care multe companii incearca sa il perfecționeze. Google inclus.

Inca se afla in stadiu de prototip.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google