Preturi neoficiale pentru Samsung Galaxy Note 4, Gear VR si Gear S

de Redactia Hit | 4 septembrie 2014

La doar cateva ore dupa lansarea noii game de produse pe care Samsung a prezentat-o la IFA 2014 - Berlin, iata ca au aparut si primele zvonuri privind preturile Note 4, Gear VR si Geas S.

Potrivit SamMobile, noul Samsung Galaxy Note 4 va avea un pret recomandat de 799 euro, casca de Realitate virtuala Samsung Gear VR va costa aproximativ 199 de euro (!), iar ceasul inteligent Samsung Gear S va costa aproximativ 399 de euro.

Pretul pentru Samsung Galaxy Note 4 este relativ justificat, dar in cazul ceasului inteligent Samsung Geas S avem motive sa ne exprimam mari indoieli (este mult prea mult), chiar daca wearable-ul ofera si functie de telefonie.

Cele mai mari semne de intrebare le avem, insa, in legatura cu Samsung Gear VR, casca de Realitate Virtuala mobila prezentata companie. Pretul de 199 de euro ni se pare ...mic (nu ca nu ne-am dori sa fie la acest nivel), mai ales prin prisma inovatiilor pe care va aduce pentru utilizatorii de smartphones. Speram ca noi sa gresim si ca sursele SamMobile sa aiba dreptate.

Vom reveni cu detalii legate de preturile device-urilor lansate de Samsung imediat ce vom avea informatii oficiale.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: galaxy note 4 pret samsung gear VR pret samsung gear S pret ifa 2014
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor