Vertu: smartphone cu camera Hasselblad si audio Bang & Olufsen

de Bogdan Constantinescu | 4 iunie 2014

Producatorul de telefoane de lux Vertu a anuntat noua sa creatie, un smartphone cu specificatii de top si al carui pret este, normal, deloc mic.

Vertu Signature Touch ofera un chipset Snapdragon 800 SoC cu un procesor quad-core la 2.3GHz, 2GB RAM si 64GB memorie. Display-ul este unul de 4.7 inch, oferind o rezolutie de 1080p si acoperit cu safir. Android-ul ales este, de asteptat, KitKat.

Trecem la cele doua camere foto, cea principala avand 13 MP, iar cea secundara 2 MP. De-abia aici lucrurile devin extrem de interesate, pentru ca principala camera a Vertu-ului este tunata de cei de la Hasselblad, nume despre care credem ca nu mai avem ce spune. Iar Hasselblad nu sunt singurii care si-au pus semnatura pe acest telefon, pentru ca partea audio a intrat in sarcina celor de la Bang & Olufsen, oricand probabil una dintre primele doua alegeri cand vine vorba de calitatea sunetului. Desigur, telefonul vine cu un set de casti premium.

Mai adaugam la cele deja spuse conectivitatea LTE, bateria de 2.275mAh, incarcarea wireless si serviciul exclusivist Consierge.

Pretul telefonului, pentru cei interesati este de aproximativ 11.300 dolari.

Sursa: GsmArena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: specificatii Vertu Signature Touch smartphone lux Vertu pret Vertu Signature Touch
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor